Offerte aanvragen

Over DesignOne

Een jong en fris internetbureau in hartje Zeeland

Wat is onze drijfveer?


In 2014 is DesignOne opgericht met als uitgangspunt: 'ieder bedrijf dient online goed gevonden te worden' en dat vinden wij anno 2019 nog steeds een van onze belangrijkste kernwaardes. Uiteraard willen wij naast goede vindbaarheid ook mooie en kwalitatief goede websites opleveren. Kortom wij zorgen ervoor dat bedrijven zichzelf professioneel kunnen vertegenwoordigen online en dat zij goed gevonden worden door de juiste doelgroep.

Al onze websites worden gebouwd in een van de populairste en gebruiksvriendelijkste CMS systemen van deze tijd in een door ons ontwikkeld thema. Nadat jouw website is opgeleverd kan jij dus in een handomdraai jouw eigen website wijzigen zonder enige programmeerkennis. Uiteraard helpen wij je graag indien dit niet lukt ;)

Ons team, klein maar fijn


Bart Fijneman
Software engineer

Bart is binnen DesignOne vooral actief als allround webdeveloper. Daarnaast ontwerpt hij ook graag websites en handelt hij veel vragen van klanten af.

Mike Groot
Website bouwer

Mike weet alle ins and outs over WordPress en ook heeft veel verstand van SEO, hierdoor maakt hij elke website goed online vindbaar.

Thomas v. Nieulande
Audio-Visueel Specialist (AV)

Thomas is de nieuwste aanwinst van DesignOne. Hij gaat een nieuwe AV tak opzetten en ondersteunt daarnaast ook de bouwers op het grafische vlak.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -