Over DesignOne

Websites & Webshops.


Wat wij doen


In 2014 is DesignOne opgericht met als uitgangspunt: 'ieder bedrijf dient online goed gevonden te worden' en dat vinden wij anno 2018 nog steeds een van onze belangrijkste kernwaardes. Uiteraard willen wij naast goede vindbaarheid ook mooie en kwalitatief goede websites opleveren. Kortom wij zorgen ervoor dat bedrijven zichzelf professioneel kunnen vertegenwoordigen online en dat zij goed gevonden worden door de juiste doelgroep.

Al onze websites worden gebouwd in een van de populairste en gebruiksvriendelijkste CMS systemen van deze tijd in een door ons ontwikkeld thema. Nadat uw website is opgeleverd kunt u dus in een handomdraai uw eigen website wijzigen zonder enige programmeerkennis. Uiteraard helpen wij u graag indien dit niet lukt ;)Ons team, klein maar fijn


Bart Fijneman

Software engineer

Bart is binnen DesignOne vooral actief als allround webdeveloper. Daarnaast ontwerpt hij ook graag websites en handelt hij veel vragen van klanten af.

Mats Beekwilder

Website bouwer

Mats weet alle ins and outs over WordPress en ook heeft veel verstand van SEO, hierdoor maakt hij elke website goed online vindbaar.

Thomas v. Nieulande

Audio-Visueel Specialist (AV)

Thomas is de nieuwste aanwinst van DesignOne. Hij gaat een nieuwe AV tak opzetten en ondersteunt daarnaast ook de bouwers op het grafische vlak.0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst