Contact

Voor al uw vragen.


DesignOne

Email: info@designone.nl
Telefoon: (+31)6 40 40 54 23
KvK: 17147719
BTW: NL8118.40.074.B.01

Hoofdkantoor

Verwerijstraat 28
4331TC Middelburg

Bezoek adres

Klarinetweg 16G
4337RA Middelburg


Langskomen? Geen probleem


Wij vinden persoonlijk contact extreem belangrijk, daarom is het buiten e-mail en telefonisch contact altijd mogelijk om een afspraak bij ons op kantoor te maken. Onder het genot van een vers bakje koffie helpen wij u graag verder. Om een afspraak te maken kunt u met het bovenstaande formulier contact opnemen.
0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien