Offerte aanvragen

Contact

Voor al je vragen

Email: info@designone.nl
Telefoon: (+31)6 40 40 54 23
KvK: 73819670
Iban: NL43 KNAB 0258 4070 34

Hoofdkantoor (enkel op afspraak)

Verwerijstraat 28
4331TC Middelburg

Bezoek adres (enkel op afspraak)

Klarinetweg 16G
4337RA Middelburg


Ons kvk en iban nummer zijn sinds 28 januari 2019 aangepast.
Langskomen? Geen probleem


Wij vinden persoonlijk contact extreem belangrijk, daarom is het buiten e-mail en telefonisch contact altijd mogelijk om een afspraak bij ons op kantoor te maken. Onder het genot van een vers bakje koffie helpen wij je graag verder. Om een afspraak te maken kan je met het bovenstaande formulier contact opnemen.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -