Offerte aanvragen

Hosting & onderhoud

Zorgeloos jouw website online

Waarom gaan voor onze hosting service?

Als je kiest voor onze hosting service wordt alles voor je ingesteld van a tot z en kan je altijd bij ons terecht voor je technische vragen. Daarnaast worden alle door ons gemaakte websites op dagelijkse basis geback-upt en voorzien van alle essentieel updates om ervoor te zorgen dat jouw website in de lucht blijft. Bij al onze hosting pakket zit standaard één gratis domeinnaam inbegrepen.
DesignOne Webdesign

Geen gedoe

Wij stellen jouw website zo voor je in dat hij direct te bezoeken is en dat alles op de juiste manier werkt. Ook kunnen wij eventueel jouw e-mail instellen zodat jij geen technische zaken zelf hoeft te regelen.
DesignOne Webdesign

Standaard SSL

Alle websites die bij ons gehost worden ontvangen nu een gratis SSL certificaat, beter bekend als het groene slotje in de adresbalk. Een groen slotje straalt zekerheid uit tegenover potentieel klanten omdat zij weten dat de verbinding beveiligd is.
DesignOne Webdesign

Gratis migratie

Indien je nu bij een andere partij jouw hosting hebt zitten kunnen wij deze voor jou gratis migreren naar onze hosting service. Bij deze service zetten wij op verzoek ook jouw e-mail correspondentie en andere zaken over.
DesignOne Webdesign

Up to date

Wij controleren regelmatig alle websites die bij ons gehost zijn (vanaf het basis pakket) op essentiële updates. Hierdoor zal jouw website altijd optimaal functioneren en zo min mogelijk offline zijn door technische fouten.

Onze hosting pakketten

Hieronder vindt jij onze hosting pakketten. Mocht hetgeen wat jij zoekt hier niet tussen zitten, kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Premium
€ 18
/maand

Onbeperkt ondersteuning

1 domein naam

∞ opslag

50 Dataverkeer p/m

∞ Emailadressen

SSL certificaat*

Dagelijkse backups

Wij voeren wekelijks Wordpress updates voor je uit

Recht op een half uur aanpassingen p/m door ons**

Meest gekozen
Standaard
€ 11
/maand

Onbeperkt ondersteuning

1 domein naam

10 GB opslag

25 GB Dataverkeer p/m

∞ Emailadressen

SSL certificaat*

Dagelijkse backups

Wij voeren maandelijks Wordpress updates voor je uit

Recht op een half uur aanpassingen p/m door ons

Basis
€ 6
/maand

Onbeperkt ondersteuning

1 domein naam

3 GB opslag

10 GB Dataverkeer p/m

∞ Emailadressen

SSL certificaat*

Wekelijkse backups

Wij voeren maandelijks Wordpress updates voor je uit

Recht op een half uur aanpassingen p/m door ons

* Groen slotje in de adresbalk, straalt zekerheid uit.
** Je hebt recht op een half uur aan wijzigingen op de website die wij doorvoeren per maand, daarnaast kan je altijd zelf wijzigingen aanbrengen op jouw website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -