Hosting service

Betaalbaar en goed.


Onze hosting pakketten


Hieronder vindt u onze website pakketten. Mocht hetgeen wat u zoekt hier niet tussen zitten, kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 120
/jaarlijks

24/7 Technisch support

1 domein naam

∞ opslag

∞ Dataverkeer p/m

∞ Emailadressen

SSL certificaat

Meest gekozen
Normaal
€ 90
/jaarlijks

24/7 Technisch support

1 domein naam

10 GB opslag

1000 GB Dataverkeer p/m

∞ Emailadressen

SSL certificaat

Basis
€ 60
/jaarlijks

24/7 Technisch support

1 domein naam

3 GB opslag

500 GB Dataverkeer p/m

∞ Emailadressen

SSL certificaat
0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien