Blog artikelen toevoegen en bewerken

Voor het maken van wijzigingen is het van belang dat je eerst ingelogd bent. Mocht je nog niet ingelogd zijn kun je hier klikken om naar de inlog handleiding te gaan.

Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Berichten” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je een overzicht van alle beschikbare berichten. Selecteer in de overzicht de pagina die je wilt wijzigen en klik op “Bewerken”. Mocht je een nieuw artikel willen aanmaken klik je niet in het overzicht op bewerken, maar op de knop “Nieuw bericht”.

Content bewerken

Zodra je op de beheer pagina bent kun je in het tekstvlak de tekst van het blog artikel bewerken. De editor heeft twee opties ‘Visueel’ en ‘Tekst’. Het is belangrijk om de tekst te bewerken in de visuele editor.

Mocht je een afbeelding willen toevoegen kun je gebruik maken van de media bibliotheek. Dit doe je door op ‘Media toevoegen’ te klikken. Hij opent vervolgens de media bibliotheek waar je een foto kunt kiezen uit de reeds geüploade foto’s of waar je een nieuwe foto kunt uploaden.

Titel en uitgelichte afbeelding bewerken

Als je de afbeelding in het blog overzicht wilt veranderen kan dit door de uitgelichte afbeelding te wijzigen. Deze vind je aan rechter kant onder de bijwerk knop en meta instellingen. Zorg er altijd voor dat je een scherpe foto gebruikt.

Als je de titel wilt wijzigen in het blog overzicht kan je de titel boven de tekst editor bijwerken.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.