Globale eigenschappen / filters beheren

Toevoegen van een extra variatie

Navigeer naar Producten > Eigenschappen

Vul een Naam en Slug in. Klik vervolgens aan de rechter kant op ‘Voorwaarden instellen’ onder de nieuwe eigenschap.

Vul een Naam en Slug in en klik op ‘Toevoegen’.

Wil je de nieuwe variatie ook als filter toevoegen? Navigeer dan naar WooCommerce Filters.

Klik dan op ‘Bewerken’ bij ‘Webshop’. Klik vervolgens op ‘Add Element’ en kies het type filter. Na het kiezen moet de Titel URL key en Attribute correct ingesteld worden. Het Attribute moet hierbij corresponderen met de nieuwe eigenschap.

Toevoegen van een extra kleur

Navigeer naar Producten > Eigenschappen

Zoek naar ‘Kleur’ en klik op ‘Voorwaarden instellen’. Je kunt op dit scherm een HEX kleur code toevoegen met een Naam en een kleurcode. Zorg ervoor dat ‘Swatch Type’ op ‘Color Swatch’ staat.

Zodra de kleur is aangemaakt, moet hij ook nog toegevoegd worden aan de filters. Dit kan onder het kopje WooCommerce > Filters.

Klik dan op ‘Bewerken’ bij ‘Webshop’. Klik dan onder het kopje ‘Elements’ op ‘Edit’ bij ‘Kleur’. Scroll naar de nieuwe kleur, en voeg dezelfde HEX-kleur code toe.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.