Pagina aanmaken en beheren?

Voor het maken van wijzigingen is het van belang dat je eerst ingelogd bent. Mocht je nog niet ingelogd zijn kun je hier klikken om naar de inlog handleiding te gaan.

Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Pagina’s” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je een overzicht van alle beschikbare pagina’s. Selecteer in de overzicht de pagina die je wilt wijzigen en klik op ‘Bewerk met Elementor’.

Teksten en foto’s wijzigen

Zodra de editor geopend is kun je de pagina visueel wijzigen. Aan de linker kant zit een blok waarin de instellingen van de elementen zichtbaar zijn. Zodra je een stuk tekst wilt wijzigen klik je op het blok en worden de instellingen links zichtbaar. Voor de meeste elementen hebben wij al een styling toegevoegd, je hoeft dus enkel de instellingen onder het kopje ‘Inhoud’ aan te passen.

Templates wijzigen

Sommige elementen zijn op meerdere pagina’s het zelfde. Wij hebben dan een ‘Template’ toegevoegd. Als je in een template op tekst probeert te klikken zul je zien dat er geen element instellingen beschikbaar zijn. Zodra je dan op de knop ‘Edit template’ klikt opent hij de editor voor het specifieke element. En zodra je het opslaat wordt het op elke pagina bijgewerkt.

Titel gebied wijzigen

Als je het titel gebied wilt wijzigen kun je in de editor helemaal links onderin op het tandwieltje klikken. Je ziet hier een aantal pagina instellingen waaronder ‘Titel’ en ‘Uitgelichte afbeelding’. De titel is de koptekst die je ziet in het titel gebied en de uitgelichte afbeelding is de afbeelding die je achter het titel gebied ziet. Let op, zodra je de titel wijzigt zal hij ook automatisch veranderd worden in het menu. Klik hier om de handleiding voor het wijzigen van het menu te zien.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.