Standaard e-mail instellingen

Als je jouw e-mail wilt gebruiken kun je dit op twee manieren doen. De eerste optie is het gebruiken van onze online webmail omgeving. Je kunt in deze omgeving komen door naar https://webmail.<jouw domeinnaam>.nl te gaan. Vervang <jouw domeinnaam> door de domeinnaam. Zodra je op deze website bent kun je inloggen met het door ons aangeleverde e-mailadres en bijbehorend wachtwoord.

De andere optie is het instellen van jouw e-mailadres op jouw telefoon, laptop of desktop. Om dit te doen open je het e-mailprogramma waarin je het e-mail adres wilt toevoegen. In dit programma navigeer je vervolgens naar het aanmaken/toevoegen van een e-mailadres. Op deze pagina moet je de instelling hieronder overnemen en daarna kun je het proces voltooien. Wij hebben hier ook handleidingen ter beschikking voor het instellen in Outlook en andere mail programma’s.

Inkomende instellingen

Inkomende server: <jouw domeinnaam>
Type: IMAP
SSL/TLS: Ja
Poort: 993
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

N.b. Wil je toch POP3 gebruiken? De instellingen zijn dan gelijk, alleen het poort nummer is dan 995.

Uitgaande instellingen

Uitgaande server: <jouw domeinnaam>
Type: SMTP
SSL/TLS: Ja
Poort: 465 (alternatief 587)
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.