Standaard e-mail instellingen

Als je jouw email wilt gebruiken kun je dit op twee manieren doen. De eerste optie is het gebruiken van onze online webmail omgeving. Je kunt in deze omgeving komen door naar https://webmail.designone.nl. te gaan. Zodra je op deze website bent kun je inloggen met het door ons aangeleverde e-mailadres en bijbehorend wachtwoord.

De andere optie is het instellen van jouw e-mailadres op jouw telefoon, laptop of desktop. Om dit te doen open je het e-mailprogramma waarin je het e-mail adres wilt toevoegen. In dit programma navigeer je vervolgens naar het aanmaken/toevoegen van een e-mailadres. Op deze pagina moet je de instelling hieronder overnemen en daarna kun je het proces voltooien.

Inkomende instellingen

Inkomende server: vps1.designone.nl
Type: IMAP
SSL/TLS: Ja
Poort: 993
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

Uitgaande instellingen

Uitgaande server: vps1.designone.nl
Type: SMTP
SSL/TLS: Ja
Poort: 465 (alternatief 587)
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord