WooCommerce vertalen

Voor het vertalen van WooCommerce hebben wij al veel ‘out-of-the-box’ vertaald. Toch is er wel iets wat handmatig vertaald moet worden, namelijk de producten. Om de producten te vertalen kan je gebruik maken van de vertaal editor die ook gebruikt wordt voor de pagina’s. Om te starten met het vertalen van de bestaande producten moet je naar ‘WooCommerce’ > ‘WooCommerce Multilingual’ navigeren in het linker menu. Je vind hier een overzicht van alle producten, en kunt deze vertalen door op het potlootje te klikken bij de betreffende taal.
Op de vertaalpagina kan je het product vertalen en nalopen. Vergeet niet om na het vertalen ‘Vertaling is voltooid’ aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat de website de vertaling zal tonen.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.