Verbeter de online positie van jouw bedrijf vandaag nog

Wie wilt niet een enorme naamsbekendheid creëren en hordes van bezoekers naar zijn website loodsen? Met online marketing is het mogelijk.

Jouw bedrijf online laten groeien

Omdat steeds meer mensen online zoeken naar bedrijven, hun producten en diensten, is een gestructureerde digitale strategie onontbeerlijk. Als een van de snelst groeiende full-service digitale marketingbedrijven in Nederland, zal onze creatieve, proactieve aanpak ervoor zorgen dat je de beste resultaten behaalt met je marketinginspanningen, meer verkeer en inkomsten genereert en de kosten minimaliseert.

Zoekmachine optimalisatie

Wordt organisch gevonden op trefwoorden die belangrijk zijn voor jouw onderneming.

Google Ads & Display

Kom direct bovenaan in Google met doelgerichte advertenties in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Google bepaald op basis van heel veel factoren (bijna 200) op welke positie een website in de zoekmachine komt te staan. Een groot deel van deze factoren hebben te maken met jouw website zelf. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, interne links, et al. Wij kunnen jouw website pagina voor pagina optimaliseren voor Google, zodat je beter gevonden zult worden op relevante trefwoorden! Bekijk hieronder de pakketten die wij aanbieden.

Kickstart SEO

Met het kickstart pakket stellen we alles zo in dat conversies doorgemeten kunnen worden. Hierdoor kan je duidelijk zien hoe jouw website presteert.
Daarnaast stellen we de meta-instellingen af op de trefwoorden, en maken we 3 landingspagina’s.

Eenmalig € 545,-

Maatwerk SEO

Met het SEO abonnement zorgen wij ervoor dat jouw website maandelijks verbeterd wordt. Alles uit het Kickstart SEO pakket voeren we door. Daarnaast schrijven we elke maand een landingspagina en optimaliseren we de bestaande landingspagina’s. Ook sturen we elke maand een duidelijk overzicht van de resultaten.

Maandelijks € 245,-

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.