Offerte aanvragen

Website laten maken in Goes

Heb jij een vindbare website nodig?
Wij maken jouw website vanaf €445,- all inclusief

Opzoek naar een nieuwe website in Goes?

Ben je opzoek naar een nieuwe website voor een nieuw bedrijf of wil je een wat verouderde website laten vernieuwen? Dan helpen wij jou graag verder! Wij hebben als webdesign bureau al veel websites gerealiseerd in Goes en omstreken en hechten veel waarde aan een tevreden klanten. Alle door ons gebouwde websites zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van online vindbaarheid en dat vergroot het bereik van jouw website in Goes.
DesignOne Webdesign

Snel online

Niemand houdt ervan om ergens lang voor te moeten wachten, zelfs wij niet. Daarom gaan wij zodra wij alle vereiste bestanden, foto's en teksten binnen hebben direct voor je aan de slag en hebben wij binnen 10 dagen het eerste concept naar je toegestuurd en vaak is de website binnen 2 weken echt online.
DesignOne Webdesign

Juiste focus

Er zijn grofweg 2 soorten websites, de informatieve website en de website die leid tot conversie. Een ervaren webdesign bureau in Goes weet precies waar zij de focus moeten leggen om daadwerkelijk conversies uit jouw website te laten komen zodat het meer dan een visitekaartje wordt.
DesignOne Webdesign

Werkt altijd

Niks is zo vervelend als een website die niet te bezoeken is omdat er een foutmelding in beeld staat. Wij monitoren elke website in Goes daarom op dagelijkse basis om er zeker van te zijn dat alles websites werken naar behoren. Als er essentiële updates beschikbaar zijn zullen wij deze altijd voor je installeren.
DesignOne Webdesign

In eigen beheer

Voor elke wijziging jouw webdesigner mailen? Dat is tegenwoordig verleden tijd. Met onze gebruiksvriendelijke CMS en onze handige handleidingen kun je in een handomdraai zelf je website wijzigen. Het enige wat je nodig hebt is een bakje koffie en een internet verbinding.

Onze webdesign pakketten in Goes

Hieronder vindt jij onze website pakketten in Goes. Mocht hetgeen wat jij zoekt hier niet tussen zitten, kan je altijd contact opnemen via de contactpagina


Maatwerk
€ 995
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Geschikt voor grotere websites en maatwerk systemen zoals een verkoop- of boekingssysteem

Maatwerk buitenom wordpress is ook mogelijk

Neem contact op voor informatie

Meest gekozen
Premium
€ 645
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl en eventuele wensen

Tot en met 10 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-

Standaard
€ 445
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl

Tot en met 6 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-


Aanvullende informatie:
- Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
- Indien er meer pagina's nodig zijn kan dat in overleg geregeld worden. Uiteraard kun je zelf na de oplevering altijd zelf nog meer pagina's toevoegen.

Extra: SEO Optimalisatie

Benieuwd naar de opties?

Wil jij goed gevonden worden in Goes?

Veel bedrijven en organisaties, maar ook particulieren in Goes die opzoek zijn naar een webdesigner of developer geven aan dat ze het lastig vinden om daadwerkelijk gevonden te worden in Google. Dit komt voornamelijk door verkeerde content en een verouderde website met slechte laadtijden. Het eerste probleem, verkeerde content, is vaak simpeler op te lossen dan mensen denken omdat het enkel een kwestie is de tekst richten op bepaalde zoekwoorden. Met ons professioneel website pakket helpen wij je hier altijd mee en zorgen wij ervoor dat er 2 aparte landingspagina's zijn die specifiek gericht zijn op het binnenhalen van conversies. De andere problemen zijn vaak op te lossen door over te stappen naar een nieuwe hosting die de laadtijd aanzienlijk verkleint en door het ontwerpen van een nieuwe website in een CMS die gericht is op snelheid.

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Offerte

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd nemen wij contact met jou op om jouw idee en eventuele wensen door te nemen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op

DesignOne

Uitwerken

Als de offerte is goedgekeurd stellen wij een lijst op met benodigdheden. Zodra wij alle gegevens hebben, beginnen wij direct met het uitwerken van het eerste concept.

DesignOne

Revisieronde

Nadat jij het eerste concept hebt bekeken, ontvangen wij graag jouw feedback en eventuele verbeterpunten zodat wij deze kunnen doorvoeren.

DesignOne

Implementatie

De laatste stap is het implementeren van de website op jouw domeinnaam. Zodra jij pas helemaal tevreden bent over het eindresultaat implementeren wij de website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Wat klanten uit Goes zeggen over ons


Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -