Offerte aanvragen

SEO optimalisatie

Vindbaar in Google

Waaruit bestaan onze SEO diensten?

Is jouw website op het moment nog niet goed vindbaar of komen er geen relevante bezoekers op jouw website? Wij bieden uitkomst, zo optimaliseren wij de website aan de hand van samen uitgezochte keyswords. Daarnaast melden wij de website aan bij de webmaster tool van Google en meten wij alle conversies en sturen hier maandelijks een duidelijk overzicht van. Hieronder staan nog meer zaken die wij regelen.
 
 
 
door-key

Zoekwoorden onderzoek

Wij gaan aan de hand van onze zoekwoorden tool na welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw bedrijf.

text-lines

Landingspagina’s

Wij maken landingspagina’s aan die gericht zijn op jouw zoekwoorden, hierdoor worden deze pagina’s zichtbaar in google.

report

Monitoren

Meten is weten, zeker bij SEO. Wij sturen elke maand een overzichtelijk rapport naar jou met de resultaten.

broken-link

Verbeteren linkstructuur

Wij zorgen ervoor dat alle links op jouw website geoptimaliseerd worden waardoor google de website zonder problemen kan indexeren.

search

Aanmelden bij google

Wij melden de website aan bij de Google Webmaster tool, Google analytics en Google mijn bedrijf. Hierdoor weet google van het bestaan van jouw website.

sitemap

Sitemap optimalisatie

Wij maken een sitemap aan indien deze er nog niet is en stellen de prioriteiten van de links in. Ook melden wij de sitemap bij google zodat hij gebruikt wordt.

biology

Meta gegevens

Wij optimaliseren de meta gegevens van alle pagina’s zodat google de juiste titel en omschrijving laat zien in de zoek resultaten.

review

Rich snippets

Wij voegen rich snippets toe aan de webpagina’s. Een voorbeeld hiervan zijn de sterretjes in de zoek resultaten die de CTR met een aanzienlijk percentage verhogen.

Onze SEO pakketten

Hieronder vindt jij onze SEO pakketten. Voor ons maatwerk pakket kan je via onze  contactpagina contact opnemen. 


Maatwerk
€ xxx
/maand

Focus op 6+ zoekwoorden

Content creatie & optimalisatie

Backlink optimalisatie

Google search console & Analytics implementatie

Maandelijkse rapportage met resultaten

werkzaamheden door SEO-expert in overleg

Meest gekozen
Standaard
€ 250
/maand

Focus op +/- 6 zoekwoorden

Content creatie & optimalisatie

Backlink optimalisatie

Google search console & Analytics implementatie

Maandelijkse rapportage met resultaten

7 uur werkzaamheden door SEO-expert

Basis
€ 125
/maand

Focus op +/- 3 zoekwoorden

Content creatie & optimalisatie

Backlink optimalisatie

Google search console & Analytics implementatie

Maandelijkse rapportage met resultaten

3 uur werkzaamheden door SEO-expert

Jouw website vindbaar laten maken?

Case

Keys for Cars Zeeland

Voor Keys for Cars Zeeland hebben wij een aantal mooie resultaten geboekt. Zij zijn actief op het gebied van het bijmaken en vervangen van autosleutels in en rond Zeeland.

Nr. 1 op 'autosleutels zeeland'
Nr. 1 op 'autosleutels bijmaken zeeland'
Nr. 1 op 'reserve autosleutel zeeland'
DesignOne Webdesign

Enkele reviews van onze klanten


Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -