Strippenkaart

Met Wordpress i.c.m. Elementor kan je gemakkelijk zelf jouw website beheren. Heb je hier geen tijd voor of kom je er niet uit? Dan kunnen wij met onze strippenkaart jou hierbij helpen.

Heb je regelmatig kleine aanpassingen?

Elke website heeft onderhoud nodig en dat vraagt om tijd. Soms extra veel tijd, want hoe zat het ook alweer? Daarnaast kunnen wijzigingen er voor zorgen dat je het overzicht kwijt raakt. Met de DesignOne strippenkaart nemen wij tegen een gereduceerd tarief deze zorg uit handen. Zo kun jij je bezighouden met je eigen specialiteit.

Wat zijn de voordelen van de DesignOne strippenkaart? Je hebt in één keer je onderhoud voor een tijdje geregeld. Maar je zit niet vast aan een maandelijks contract: flexibiliteit dus. Daarnaast is het voordeliger dan ons losse uurtarief. En tenslotte ontzorgt het. Je hebt altijd iemand achter de hand als je hulp nodig hebt of zelf te druk bent.

De DesignOne Strippenkaart koop je vooraf, tegen een gereduceerd tarief. Het normale uurtarief is 60,- euro excl. btw. De strippen kun je inzetten voor het bijhouden van je website. Elke strip staat voor 15 minuten en deze kunnen gebruikt worden voor de “kleinere” klussen zoals:

Onze pakketten

Small

€ 140,-

(€ 10,- korting)

Medium

€ 275,-

(€ 25,- korting)

Large

€ 525,-

(€ 75,- korting)

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.