Veelgestelde vragen

Handige antwoorden.


Vragen en antwoorden


Hieronder staan de meest gestelde vragen die wij binnen hebben gekregen in de afgelopen 4 jaar. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, kunt u uiteraard contact opnemen via onze contactpagina, wij helpen u graag verder.

Vraag
Welk CMS Systeem gebruiken jullie?
Hoelang duurt het voor mijn website af is?
Kunnen jullie mijn website onderhouden?
Kan ik zelf teksten en foto’s wijzigen of toevoegen?
Hosten jullie zelf?0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

Dit bedrijf levert af wat ze afspreken. Kwaliteit is belangrijk. Altijd bereikbaar voor veranderingen. Denken fantastisch mee met de klant. Wij doen nu al een tijd zaken met Bart Fijneman tot genoegen van beide kanten.

M. Moermans

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst