Veelgestelde vragen

Handige antwoorden.


Vragen en antwoorden


Hieronder staan de meest gestelde vragen die wij binnen hebben gekregen in de afgelopen 4 jaar. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, kunt u uiteraard contact opnemen via onze contactpagina, wij helpen u graag verder.

Vraag
Welk CMS Systeem gebruiken jullie?
Hoelang duurt het voor mijn website af is?
Kunnen jullie mijn website onderhouden?
Kan ik zelf teksten en foto’s wijzigen of toevoegen?
Hosten jullie zelf?0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans