Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Handige antwoorden

E-mail gebruiken/instellen


Als je jouw email wilt gebruiken kun je dit op twee manieren doen. De eerste optie is het gebruiken van onze online webmail omgeving. Je kunt in deze omgeving komen door naar https://webmail.designone.nl. te gaan. Zodra je op deze website bent kun je inloggen met het door ons aangeleverde e-mailadres en bijbehorend wachtwoord.

De andere optie is het instellen van jouw e-mailadres op jouw telefoon, laptop of desktop. Om dit te doen open je het e-mailprogramma waarin je het e-mail adres wilt toevoegen. In dit programma navigeer je vervolgens naar het aanmaken/toevoegen van een e-mailadres. Op deze pagina moet je de instelling hieronder overnemen en daarna kun je het proces voltooien.

Inkomende server: vps1.designone.nl
SSL/TLS: Ja
Poort: 993
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

Uitgaande server: vps1.designone.nl
SSL/TLS: Ja
Poort: 465 (alternatief 587)
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

Mocht het met de bovenstaande uitleg niet lukken kun je altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -