Offerte aanvragen

Webshop laten maken

Van a tot z binnen 2 weken

Opzoek naar een goede webshop?

Sta jij op het punt om een webshop te beginnen of wil jij jouw huidige webshop renoveren? Dan ben je bij DesignOne aan het juiste adres. Wij hebben al vele jaren ervaring in de realisatie van websites en webshops, hierdoor zijn er weinig gevallen dat wij nee moeten verkopen. Naast de realisatie van de webshop helpen wij ook bij het instellen van jouw mollie account en andere zaken zodat jouw webshop direct functioneert en je bestellingen kan ontvangen.
DesignOne Webdesign

Alles geregeld

Wij regelen alles van a tot en met z, de webshop kan na oplevering direct in gebruik worden genomen. Zo maken wij namelijk een Mollie account aan en deze stellen wij goed in op de webshop zodat bestellingen tegen een laag tarief betaald kunnen worden via Ideal.
DesignOne Webdesign

Zelf beheren

Via ons CMS systeem kan je gemakkelijk de gehele webshop beheren. Buitenom het wijzigen of toevoegen van pagina’s kan je ook de producten beheren, kortingscodes aanmaken, de voorraad beheren en nog veel meer.
DesignOne Webdesign

Goed vindbaar

Het is voor webshops extreem belangrijk om online goed vindbaar te zijn, wij stellen de producten zo in dat ze goed vindbaar worden in google. Dit doen wij doormiddel van reviews.
DesignOne Webdesign

Responsive

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om een webshop te hebben die zowel op de desktop als op de telefoon er goed uit ziet. Zeker omdat tegenwoordig meer dan 50% van de bezoekers via de telefoon of tablet een webshop bekijkt.

Onze webshop pakketten

Hieronder vindt jij onze webshop pakketten. Mocht hetgeen wat jij zoekt hier niet tussen zitten kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Premium
€ 595
/enkel

100% tevredenheidsgarantie*

1-10 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

1-50 items**

Gratis Mollie payments setup***

Meerdere talen mogelijk

Meest gekozen
Standaard
€ 495
/enkel

100% tevredenheidsgarantie*

1-5 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

1-25 items**

Gratis Mollie payments setup***

Meerdere talen mogelijk

Basis
€ 395
/enkel

100% tevredenheidsgarantie*

1-3 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

1-10 items**

Gratis Mollie payments setup***

Meerdere talen mogelijk

* Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
** Dit is het aantal wat wij toevoegen, jij kan zelf meer toevoegen.
*** Mollie is de bekenste online betaal provider van Nederland, via Mollie kan de webshop Ideal, Creditcard, Paypal en nog meer betalingsmogelijkheden accepteren.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Offerte

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd nemen wij contact met jou op om jouw idee en eventuele wensen door te nemen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op

DesignOne

Uitwerken

Als de offerte is goedgekeurd stellen wij een lijst op met benodigdheden. Zodra wij alle gegevens hebben, beginnen wij direct met het uitwerken van het eerste concept.

DesignOne

Revisieronde

Nadat jij het eerste concept hebt bekeken, ontvangen wij graag jouw feedback en eventuele verbeterpunten zodat wij deze kunnen doorvoeren.

DesignOne

Implementatie

De laatste stap is het implementeren van de website op jouw domeinnaam. Zodra jij pas helemaal tevreden bent over het eindresultaat implementeren wij de website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -