Webshop laten maken

Betaalbaar en goed.


Onze webshop pakketten


Hieronder vindt u onze website pakketten. Mocht hetgeen wat u zoekt hier niet tussen zitten, kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 499
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-10 Pagina’s*

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

1-50 items*

Gratis Mollie payments setup**

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Meest gekozen
Normaal
€ 399
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-5 Pagina’s*

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

1-25 items*

Gratis Mollie payments setup**

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Basis
€ 299
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-3 Pagina’s*

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

1-10 items*

Gratis Mollie payments setup**

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s


* Dit is het aantal wat wij toevoegen, u kan zelf meer toevoegen.
** Mollie is de bekenste online betaal provider van Nederland, via Mollie kan de webshop Ideal, Creditcard, Paypal en nog meer betalingsmogelijkheden accepteren.


Onze werkwijze, stap voor stap1. Idee

De eerst stap is het idee aanhoren van de klant, wij proberen daarop advies te geven zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

2. Concept

De tweede stap is het uitwerken van de ideeën. Dit wordt vervolgens naar de klant gestuurd om de eerst feedback te ontvangen.

3. Prototype

De derde stap is het maken van het prototype. Dit is al bijna het eind product maar wacht nog op feedback van de klant.

4. Eind product

De vierde stap is het doorvoeren van de verbeterpunten. Na dat gedaan te hebben is het product af en wordt het opgestuurd naar de klant.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?


Opzoek naar een goede webshop?


Staat u op het punt om een webshop te beginnen of wilt u uw huidige webshop renoveren? Dan bent u bij DesignOne aan het juiste adres. Wij hebben al vele jaren ervaring in de realisatie van websites en webshops, hierdoor zijn er weinig gevallen dat wij nee moeten verkopen. Naast de realisatie van de webshop helpen wij ook bij het instellen van uw mollie account en andere zaken zodat uw webshop direct functioneert en u betalingen kan ontvangen.


Alles geregeld

Wij regelen alles van a tot en met z, de webshop kan na oplevering direct in gebruik worden genomen. Zo maken wij namelijk een Mollie account aan en deze stellen wij goed in op de webshop zodat bestellingen tegen een laag tarief betaald kunnen worden via Ideal.

Zelf beheren

Via ons CMS systeem kunt u gemakkelijk de gehele webshop beheren. Buitenom het wijzigen of toevoegen van pagina’s kunt u ook de producten beheren, kortingscodes aanmaken, de voorraad beheren en nog veel meer.

Goed vindbaar

Het is voor webshops extreem belangrijk om online goed vindbaar te zijn, wij stellen de producten zo in dat ze goed vindbaar worden in google. Dit doen wij doormiddel van reviews.

Responsive

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om een webshop te hebben die zowel op de desktop als op de telefoon er goed uit ziet. Zeker omdat tegenwoordig meer dan 50% van de bezoekers via de telefoon of tablet een webshop bekijkt.0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam

Dit bedrijf levert af wat ze afspreken. Kwaliteit is belangrijk. Altijd bereikbaar voor veranderingen. Denken fantastisch mee met de klant. Wij doen nu al een tijd zaken met Bart Fijneman tot genoegen van beide kanten.

M. Moermans

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers