Website laten maken

Betaalbaar en goed.


Onze website pakketten


Hieronder vindt u onze website pakketten. Mocht hetgeen wat u zoekt hier niet tussen zitten, kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 399
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-10 Pagina’s*

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Meest gekozen
Normaal
€ 299
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-5 Pagina’s*

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Basis
€ 199
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-3 Pagina’s*

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’sOnze werkwijze, stap voor stap1. Idee

De eerst stap is het idee aanhoren van de klant, wij proberen daarop advies te geven zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

2. Concept

De tweede stap is het uitwerken van de ideeën. Dit wordt vervolgens naar de klant gestuurd om de eerst feedback te ontvangen.

3. Prototype

De derde stap is het maken van het prototype. Dit is al bijna het eind product maar wacht nog op feedback van de klant.

4. Eind product

De vierde stap is het doorvoeren van de verbeterpunten. Na dat gedaan te hebben is het product af en wordt het opgestuurd naar de klant.0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans