Website laten maken

Binnen 2 week online

Opzoek naar een goede website vanaf €245,-?

Ben jij opzoek naar een goede en betaalbare websitebouwer? Laat dit dan doen door een professionele partij om naderhand gedoe te voorkomen. Wij hebben al vele jaren ervaring in de realisatie van websites en webshops, hierdoor zijn er weinig gevallen dat wij nee moeten verkopen. Wil jij liever alles uit handen geven bieden wij ook hosting, domeinregistratie, software-updates en een e-mailomgeving aan, meer hierover vindt je op onze hosting pagina. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en problemen.
DesignOne Webdesign

Goed vindbaar

Onze websitebouwers vinden vindbaarheid belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle pagina's worden voorzien van een unieke titel en omschrijving die zichtbaar is in google. Daarnaast zorgen wij sinds enkele maanden ook voor de bekende sterretjes in google.
DesignOne Webdesign

Prachtig Design

Wij maken zelf onze templates voor Wordpress, hierdoor kunnen wij bijna al jouw wensen prefect verwerken. Mede doordat wij onze eigen templates ontwikkelen kunnen wij beter dan onze concurrentie aangeven welke mogelijkheden er zijn binnen het template.
DesignOne Webdesign

Responsive

Alle websites die wij opleveren worden uitgebreid getest op allerlei apparaten. Dit zorgt ervoor dat jouw website op alle soorten tablets, mobiels en laptops er goed uitziet. Het is erg belangrijk dat de website zich aanpast naar de grote van het scherm om de gebruikerservaring hoog te houden.
DesignOne Webdesign

Zelf wijzigen

Doordat onze websites worden gemaakt in Wordpress kan jij gemakkelijk zelf jouw website wijzigen. Wij hebben speciaal voor ons thema handleidingen gemaakt zodat jij gemakkelijk verder komt. Mocht je er zelf niet uitkomen helpen wij je graag verder.

Onze website pakketten

Hieronder vindt je onze website pakketten waarmee wij al meer dan 120 klanten hebben gehopen. Mocht hetgeen wat jij zoekt hier niet tussen zitten kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 445
/eenmalig

24/7 Technisch support

100% tevredenheidsgarantie*

1-10 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

Meerdere talen mogelijk

Meest gekozen
Normaal
€ 345
/eenmalig

24/7 Technisch support

100% tevredenheidsgarantie*

1-6 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

Meerdere talen mogelijk

Basis
€ 245
/eenmalig

24/7 Technisch support

100% tevredenheidsgarantie*

1-3 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

Meerdere talen mogelijk

* Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
** Dit is het aantal wat wij toevoegen, jij kan zelf meer toevoegen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Idee

De eerst stap is het idee aanhoren van de klant, wij proberen daarop advies te geven zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

DesignOne

Concept

De tweede stap is het uitwerken van de ideeën. Dit wordt vervolgens naar de klant gestuurd om de eerst feedback te ontvangen.

DesignOne

Prototype

De derde stap is het maken van het prototype. Dit is al bijna het eind product maar wacht nog op feedback van de klant.

DesignOne

Eind product

De vierde stap is het doorvoeren van de verbeterpunten. Na dat gedaan te hebben is het product af en wordt de website geïmplementeerd.

0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -