Website laten maken

Betaalbaar en goed.


Onze website pakketten


Hieronder vindt u onze website pakketten. Mocht hetgeen wat u zoekt hier niet tussen zitten, kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 399
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-10 Pagina’s*

2 Landingspagina’s**

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Meest gekozen
Normaal
€ 299
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-5 Pagina’s*

0 Landingspagina’s**

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Basis
€ 199
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-3 Pagina’s*

0 Landingspagina’s**

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s


* Dit is het aantal wat wij toevoegen, u kan zelf meer toevoegen.
** Nieuw! Landingspagina's zijn pagina's specifiek gericht op 1 á 2 zoekwoorden waardoor deze pagina goed gevonden wordt door google op die zoekwoorden.


Onze werkwijze, stap voor stap1. Idee

De eerst stap is het idee aanhoren van de klant, wij proberen daarop advies te geven zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

2. Concept

De tweede stap is het uitwerken van de ideeën. Dit wordt vervolgens naar de klant gestuurd om de eerst feedback te ontvangen.

3. Prototype

De derde stap is het maken van het prototype. Dit is al bijna het eind product maar wacht nog op feedback van de klant.

4. Eind product

De vierde stap is het doorvoeren van de verbeterpunten. Na dat gedaan te hebben is het product af en wordt het opgestuurd naar de klant.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?


Opzoek naar een goede website?


Bent u opzoek naar een goede en betaalbare websitebouwer? Laat dit dan doen door een professionele partij om naderhand gedoe te voorkomen. Wij hebben al vele jaren ervaring in de realisatie van websites en webshops, hierdoor zijn er weinig gevallen dat wij nee moeten verkopen. Alle door ons gemaakte websites worden op dagelijkse basis gebackupped en wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en problemen.


Goed vindbaar

Onze websitebouwers vinden vindbaarheid belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle pagina's worden voorzien van een unieke titel en omschrijving die zichtbaar is in google. Daarnaast zorgen wij sinds enkele maanden ook voor de bekende sterretjes in google.

Prachtig Design

Wij maken zelf onze templates voor Wordpress, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen prefect verwerken. Mede doordat wij onze eigen templates ontwikkelen kunnen wij beter dan onze concurrentie aangeven welke mogelijkheden er zijn binnen het template.

Responsive

Alle websites die wij opleveren worden uitgebreid getest op allerlei apparaten. Dit zorgt ervoor dat uw website op alle soorten tablets, mobiels en laptops er goed uitziet. Het is erg belangrijk dat de website zich aanpast naar de grote van het scherm om de gebruikerservaring hoog te houden.

Zelf wijzigen

Doordat onze websites worden gemaakt in Wordpress kunt u gemakkelijk zelf de website wijzigen. Wij hebben speciaal voor ons thema handleidingen gemaakt zodat u gemakkelijk verder komt. Mocht u er zelf niet uitkomen helpen uw u graag verder.0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Dit bedrijf levert af wat ze afspreken. Kwaliteit is belangrijk. Altijd bereikbaar voor veranderingen. Denken fantastisch mee met de klant. Wij doen nu al een tijd zaken met Bart Fijneman tot genoegen van beide kanten.

M. Moermans

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam