Offerte aanvragen

Website laten maken

Binnen 2 week online

Opzoek naar een goede website vanaf €445,-?

Ben jij opzoek naar een goede en betaalbare websitebouwer? Laat dit dan doen door een professionele partij om naderhand gedoe te voorkomen. Wij hebben al vele jaren ervaring in de realisatie van websites en webshops, hierdoor zijn er weinig gevallen dat wij nee moeten verkopen. Wil jij liever alles uit handen geven bieden wij ook hosting, domeinregistratie, software-updates en een e-mailomgeving aan, meer hierover vindt je op onze hosting pagina. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en problemen.
DesignOne Webdesign

Goed vindbaar

Onze websitebouwers vinden vindbaarheid belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle pagina's worden voorzien van een unieke titel en omschrijving die zichtbaar is in google. Daarnaast zorgen wij sinds enkele maanden ook voor de bekende sterretjes in google.
DesignOne Webdesign

Prachtig Design

Wij maken zelf onze templates voor Wordpress, hierdoor kunnen wij bijna al jouw wensen prefect verwerken. Mede doordat wij onze eigen templates ontwikkelen kunnen wij beter dan onze concurrentie aangeven welke mogelijkheden er zijn binnen het template.
DesignOne Webdesign

Responsive

Alle websites die wij opleveren worden uitgebreid getest op allerlei apparaten. Dit zorgt ervoor dat jouw website op alle soorten tablets, mobiels en laptops er goed uitziet. Het is erg belangrijk dat de website zich aanpast naar de grote van het scherm om de gebruikerservaring hoog te houden.
DesignOne Webdesign

Zelf wijzigen

Doordat onze websites worden gemaakt in Wordpress kan jij gemakkelijk zelf jouw website wijzigen. Wij hebben speciaal voor ons thema handleidingen gemaakt zodat jij gemakkelijk verder komt. Mocht je er zelf niet uitkomen helpen wij je graag verder.

Onze website pakketten

Hieronder vindt je onze website pakketten waarmee wij al meer dan 120 klanten hebben gehopen. Mocht hetgeen wat jij zoekt hier niet tussen zitten kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Maatwerk
€ 995
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Geschikt voor grotere websites en maatwerk systemen zoals een verkoop- of boekingssysteem

Maatwerk buitenom wordpress is ook mogelijk

Neem contact op voor informatie

Meest gekozen
Premium
€ 645
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl en eventuele wensen

Tot en met 10 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-

Standaard
€ 445
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl

Tot en met 6 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-


Aanvullende informatie:
- Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
- Indien er meer pagina's nodig zijn kan dat in overleg geregeld worden. Uiteraard kun je zelf na de oplevering altijd zelf nog meer pagina's toevoegen.

Extra: SEO Optimalisatie

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Offerte

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd nemen wij contact met jou op om jouw idee en eventuele wensen door te nemen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op

DesignOne

Uitwerken

Als de offerte is goedgekeurd stellen wij een lijst op met benodigdheden. Zodra wij alle gegevens hebben, beginnen wij direct met het uitwerken van het eerste concept.

DesignOne

Revisieronde

Nadat jij het eerste concept hebt bekeken, ontvangen wij graag jouw feedback en eventuele verbeterpunten zodat wij deze kunnen doorvoeren.

DesignOne

Implementatie

De laatste stap is het implementeren van de website op jouw domeinnaam. Zodra jij pas helemaal tevreden bent over het eindresultaat implementeren wij de website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten


Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -