Offerte aanvragen

All-in website laten maken in Breda

Op zoek naar een professionele websitebouwer in Breda?
Vanaf €445,- met 100% tevredenheidsgarantie. Afgesproken.

Waarom jouw website laten maken in Breda door DesignOne?

Als ondernemer in Breda en in de rest van Nederland heb je het vaak al druk genoeg. Daarom is het verstandig om tijdrovende taken zoals een website maken uit te besteden aan een bedrijf wat dit als dagelijkse kost doet. Hierdoor kun jij je richten op belangrijkere zaken en weet je zeker dat het beste resultaat met jouw website in Breda wordt bereikt. 
Wij maken al jaren websites en webdesign’s voor allerlei soorten bedrijven en organisaties in Breda en omstreken, hierdoor weten wij alle fijne kneepjes van het vak en zorgen wij ervoor dat jouw website precies wordt zoals jij het wilt en je hem met trots kan delen met andere.
DesignOne Webdesign

Professioneel design

Het is buitenom de vindbaarheid belangrijk om een website te hebben waarvan bezoekers echt een wauw gevoel krijgen, jouw website is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf of organisatie in Breda. Bij ons kan je er met een gerust hard vanuit gaan dat jouw website wordt opgeleverd met een professioneel design in de huisstijl van jouw bedrijf.
DesignOne Webdesign

Mobiel geschikt

Tegenwoordig bezoekt meer dan de helft van alle website bezoekers in Breda een website via hun mobiel, het is daarom belangrijk om een website te hebben die goed geschikt is voor andere formaten dan die van een laptop. Wij zorgen ervoor dat er een aparte versie wordt gemaakt voor de telefoon en tabled die een goede laadtijd heeft waardoor mobiele gebruikers een goede ervaring krijgen van de website in Breda.
DesignOne Webdesign

Zelf beheren

Wij weten hoe vervelend het is om voor elk woordje wat op de website gewijzigd moet worden een mailtje te sturen naar de website beheerder in Breda. Hierom hebben wij een aantal jaar geleden goed zitten nadenken over wat de beste oplossing hiervoor was. Na veel vergelijken zijn wij unaniem overeen gekomen dat Wordpress de beste oplossing hiervoor is. Wordpress is snel, gemakkelijk te beheren en SEO vriendelijk en dat zijn precies de ingrediënten voor een professionele website.
DesignOne Webdesign

Altijd gratis hulp

Als je bij ons jouw website hosting onderbrengt ben je ervan verzekerd dat wij jou altijd verder helpen zodra er technische problemen zijn met de website. Geen extra kosten voor elke vraag die je hebt. Als jij ondersteuning wilt, delen wij graag onze expertise met jou, maar net zo lief nemen wij even het roer over en lossen wij jouw probleem zelf op zodat jij je kan richting op zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf of organisatie in Breda. 

Onze website pakketten in Breda

Hieronder vindt je onze website pakketten. Mocht hetgeen wat je zoekt hier niet tussen zitten kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Maatwerk
€ 995
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Geschikt voor grotere websites en maatwerk systemen zoals een verkoop- of boekingssysteem

Maatwerk buitenom wordpress is ook mogelijk

Neem contact op voor informatie

Meest gekozen
Premium
€ 645
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl en eventuele wensen

Tot en met 10 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-

Standaard
€ 445
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl

Tot en met 6 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-


Aanvullende informatie:
- Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
- Indien er meer pagina's nodig zijn kan dat in overleg geregeld worden. Uiteraard kun je zelf na de oplevering altijd zelf nog meer pagina's toevoegen.

Extra: SEO Optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nog niet helemaal overtuigt?

Snelle oplevering

Zodra jij onze offerte hebt goedgekeurd en alle benodigde gegevens zijn aangeleverd gaan wij direct beginnen aan jouw website in Breda en is hij binnen 2 weken online, afgesproken.

Geen maandelijkse kosten

Bij ons ben je geen maandelijkse kosten voor onderhoud of support kwijt voor jouw website in Breda. Wij hebben transparanten tarieven die op de website vermeld staan waardoor je niet voor verassingen komt te staan.

Eigen huisstijl

Als jouw bedrijf een Breda nog geen huisstijl heeft ontwerpen wij deze voor jouw bedrijf. Wij kunnen deze ontwerpen aan de hand van onze expertise of aan de hand van jouw wensen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen dat al onze klanten in Breda met een tevreden gevoel hun website kunnen delen met andere. Daarom gaan wij net zo lang door met het aanpassen van het ontwerp tot jij helemaal tevreden bent.

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Offerte

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd nemen wij contact met jou op om jouw idee en eventuele wensen door te nemen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op

DesignOne

Uitwerken

Als de offerte is goedgekeurd stellen wij een lijst op met benodigdheden. Zodra wij alle gegevens hebben, beginnen wij direct met het uitwerken van het eerste concept.

DesignOne

Revisieronde

Nadat jij het eerste concept hebt bekeken, ontvangen wij graag jouw feedback en eventuele verbeterpunten zodat wij deze kunnen doorvoeren.

DesignOne

Implementatie

De laatste stap is het implementeren van de website op jouw domeinnaam. Zodra jij pas helemaal tevreden bent over het eindresultaat implementeren wij de website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten in Breda


Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -