Offerte aanvragen

Opzoek naar een nieuwe website?

Jouw website laten maken in Noord Brabant
naar jouw wensen binnen 2 weken vanaf 445 euro all-in.

Professionele vindbare website in Noord Brabant?

Tegenwoordig zoekt bijna iedereen die een website wilt vinden in Noord Brabant het op Google op. Daarom is het belangrijk om in deze zoekresultaten terecht te komen zodat mensen de website van jouw bedrijf of organisatie in Noord Brabant ook daadwerkelijk zullen vinden. Wij helpen jou hier graag mee door voor een professionele vindbare website voor jou te bouwen. Wij hebben al jaren ervaring in de realisatie van websites in Noord Brabant en weten waar wij de focus op moeten leggen in het UX design. 
DesignOne Webdesign

Uniek UX ontwerp

UX is de laatste jaren erg in trek en staat voor User experience (Gebruikerservaring). Een goed UX ontwerp is steeds meer van belang in Noord Brabant omdat het gebruikers makkelijker over de website laat navigeren. Ook verhoogt een goed UX ontwerp de duur van een sessie op de website, dat is belangrijk omdat hoe langer potentiële klanten op jouw website zijn hoe meer informatie ze kunnen opnemen van jouw bedrijf uit Noord Brabant.
DesignOne Webdesign

Onderscheidend

Als je door ons jouw website laat maken in Noord Brabant ontvang je geen 13 in een dozijn website, dat wilt zeggen dat je geen website met saaie tekst en een simpel achtergrondje ontvangt. Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf en moet eruit springen, hierom voegen wij elementen toe zoals sliders en carousels zodat de website eruit sprint in verhouding tot andere websites in Noord Brabant.
DesignOne Webdesign

Vindbaar

Wij vinden design net zo belangrijk als vindbaarheid in Noord Brabant, dat is daarom ook de reden dat wij tijdens het vormgeven van de website al rekening houden met Google. Zo is het belangrijk voor de vindbaarheid om gebruik te maken van uitspringende kopjes en veel afbeeldingen. Daar houden wij dus rekening mee tijdens het vormgeven zodat hij er goed uitziet voor de gebruiker in Noord Brabant en goed indexeerbaar is voor Google.
DesignOne Webdesign

Makkelijk beheren

Wij vinden dat je zelf de mogelijkheid moet hebben om de website helemaal te beheren zodat je niet van ons afhankelijk bent. Met Wordpress is dit ideaal te realiseren omdat het gericht is op gebruikersgemak. Daarnaast hebben wij voor ons thema handleidingen geschreven zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Uiteraard voeren wij graag een wijziging voor je door als het je niet schikt om zelf te doen of omdat het niet lukt. 

Onze website pakketten in Noord Brabant

Hieronder vindt je onze website pakketten. Mocht hetgeen wat je zoekt hier niet tussen zitten kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Maatwerk
€ 995
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Geschikt voor grotere websites en maatwerk systemen zoals een verkoop- of boekingssysteem

Maatwerk buitenom wordpress is ook mogelijk

Neem contact op voor informatie

Meest gekozen
Premium
€ 645
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl en eventuele wensen

Tot en met 10 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-

Standaard
€ 445
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl

Tot en met 6 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-


Aanvullende informatie:
- Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
- Indien er meer pagina's nodig zijn kan dat in overleg geregeld worden. Uiteraard kun je zelf na de oplevering altijd zelf nog meer pagina's toevoegen.

Extra: SEO Optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze websitebouwers, jouw website in Noord Brabant

DesignOne Webdesign

Mobiele topprestaties

De telefoon is bijna niet weg te denken uit het dagelijkse leven, daarom is het ook belangrijk om jouw website in Noord Brabant mobiel geschikt te maken. Zo hebben wij ons Wordpress thema eerst ontworpen voor de telefoon en daarna pas voor laptops en andere grotere apparaten. Dit vonden wij bij het ontwerpen fundamenteel omdat mobiele apparaten minder rekenkracht hebben dan grotere apparaten en daardoor is jouw website sneller geladen. De laadtijd is enorm van belang omdat er gemiddeld 7% van de bezoekers per seconde afhaakt tijdens het laden van een pagina in Noord Brabant.
DesignOne Webdesign

All-in, alles van A tot Z

Het laatste wat wij willen is dat jij ontevreden bent met het webdesign dat je hebt laten ontwerpen door onze webdesigners. Daarom gaan wij net zolang door tot jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. Doorgaans duurt het ontwerpen van een website twéé weken in Noord Brabant, daarna plaatsen wij de website op de jouw domeinnaam en zorgen wij ervoor dat alles wordt getest en helemaal werkt. Als je ook gebruik maakt van onze hosting service ontvang je na de oplevering altijd support voor al jouw technische vragen.

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Offerte

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd nemen wij contact met jou op om jouw idee en eventuele wensen door te nemen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op

DesignOne

Uitwerken

Als de offerte is goedgekeurd stellen wij een lijst op met benodigdheden. Zodra wij alle gegevens hebben, beginnen wij direct met het uitwerken van het eerste concept.

DesignOne

Revisieronde

Nadat jij het eerste concept hebt bekeken, ontvangen wij graag jouw feedback en eventuele verbeterpunten zodat wij deze kunnen doorvoeren.

DesignOne

Implementatie

De laatste stap is het implementeren van de website op jouw domeinnaam. Zodra jij pas helemaal tevreden bent over het eindresultaat implementeren wij de website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten in Noord Brabant


Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -