Website laten maken in Zeeland

Wij jij goed gevonden worden in Zeeland?
Wij maken jouw vindbare website vanaf €245,- all-in

Waarom ons voor jouw website?

Zoek jij een goede en professionele website? Wij, DesignOne, uit Middelburg, Zeeland kunnen je hiermee helpen. Wij hebben al jaren ervaring met de realisatie van WordPress websites die aantoonbaar hoog in Google komen te staan. Bij ons heb je geen standaard website omdat elk project maatwerk is aan de hand van jouw wensen. Hierdoor krijgt jij een website waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf of organisatie goed representeert.
DesignOne Webdesign

Responsive website

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie in Zeeland, hierom moet de website er op elk formaat tip top uitzien. Wij maken alle website gericht op elk formaat en testen deze ook uitgebreid zodat jij zeker kunt zijn dat al jouw (potentiële) klanten in Zeeland een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.
DesignOne Webdesign

Gerichte doelgroep

Doordat wij landingspagina's aanmaken gericht op specifieke zoekwoorden krijgt jij een hogere positie in google op deze woorden. Jouw website is hierdoor beter te vinden door potentiële klanten in Zeeland die jouw bedrijf nog niet kennen maar wel opzoek zijn naar jouw diensten of producten. 
DesignOne Webdesign

Kwalitatief

Alle website die wij opleveren zijn van de beste kwaliteit. Elke website in Zeeland wordt met de hand gebouwd in het gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress. Nadat de website is gebouwd wordt deze op verschillende apparaten getest om er zeker van te zijn dat alles op de juiste plek staat en werkt naar behoren.
DesignOne Webdesign

Zelf beheren

Je hoeft ons niet voor elke wijziging te contacteren omdat je deze zelf kunt toevoegen middels onze gebruiksvriendelijke CMS. Uiteraard mag je altijd contact opnemen om ons wijzigingen te laten doorvoeren. Dit doen wij namelijk graag voor jou.

Onze website pakketten in Zeeland

Hieronder vindt je onze website pakketten. Mocht hetgeen wat je zoekt hier niet tussen zitten, kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 445
/eenmalig

24/7 Technisch support

100% tevredenheidsgarantie*

1-10 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

Meerdere talen mogelijk

Meest gekozen
Normaal
€ 345
/eenmalig

24/7 Technisch support

100% tevredenheidsgarantie*

1-6 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

Meerdere talen mogelijk

Basis
€ 245
/eenmalig

24/7 Technisch support

100% tevredenheidsgarantie*

1-3 Pagina’s**

CMS (wordpress)

Goed vindbaar

Prachtig design

Meerdere talen mogelijk

* Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
** Dit is het aantal wat wij toevoegen, jij kan zelf meer toevoegen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Zoekmachine vriendelijk website

Als je opzoek bent naar een nieuwe website in Zeeland wil je uiteraard ook dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Google is met 90% marktaandeel de meest gebruikte zoekmachine in Zeeland, hierom richten wij veel aandacht aan de diensten die Google heeft om de vindbaarheid te vergroten. Enkele integraties die wij doen:
- Koppeling met Google analytics, dit houd de gebruikers bij en zorgt voor een verhoging in de zoek resultaten.
- Koppeling met Google search console, hierin worden alle versies van de website ingeladen wat vervolgens vaker de website laat inventariseren.
- Vermelding op Google mijn bedrijf, hierdoor wordt jouw website beter lokaal in Zeeland vindbaar.

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Idee

De eerst stap is het idee aanhoren van de klant, wij proberen daarop advies te geven zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

DesignOne

Concept

De tweede stap is het uitwerken van de ideeën. Dit wordt vervolgens naar de klant gestuurd om de eerst feedback te ontvangen.

DesignOne

Prototype

De derde stap is het maken van het prototype. Dit is al bijna het eind product maar wacht nog op feedback van de klant.

DesignOne

Eind product

De vierde stap is het doorvoeren van de verbeterpunten. Na dat gedaan te hebben is het product af en wordt de website geïmplementeerd.

0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten uit Zeeland


Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -