Website laten maken

Betaalbaar en goed.


Onze website pakketten


Hieronder vindt u onze website pakketten. Mocht hetgeen wat u zoekt hier niet tussen zitten, kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina.


Professioneel
€ 399
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-10 Pagina’s*

2 Landingspagina’s**

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Meest gekozen
Normaal
€ 299
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-5 Pagina’s*

0 Landingspagina’s**

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s

Basis
€ 199
/eenmalig

24/7 Technisch support

1-3 Pagina’s*

0 Landingspagina’s**

CMS (wordpress)

Contact formulier

Goed vindbaar

Prachtig design

Sliders

Meerdere talen mogelijk

Wij verzorgen teksten en foto’s


* Dit is het aantal wat wij toevoegen, u kan zelf meer toevoegen.
** Nieuw! Landingspagina's zijn pagina's specifiek gericht op 1 á 2 zoekwoorden waardoor deze pagina goed gevonden wordt door google op die zoekwoorden.


Onze werkwijze, stap voor stap1. Idee

De eerst stap is het idee aanhoren van de klant, wij proberen daarop advies te geven zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

2. Concept

De tweede stap is het uitwerken van de ideeën. Dit wordt vervolgens naar de klant gestuurd om de eerst feedback te ontvangen.

3. Prototype

De derde stap is het maken van het prototype. Dit is al bijna het eind product maar wacht nog op feedback van de klant.

4. Eind product

De vierde stap is het doorvoeren van de verbeterpunten. Na dat gedaan te hebben is het product af en wordt het opgestuurd naar de klant.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?


Waarom kiezen voor DesignOne uit Middelburg?


Zoekt u een goede professionele websitebouwer in Middelburg tegen een scherp tarief? Dan bent bij DesignOne aan het juiste adres. Wij zijn zelf gevestigd in Middelburg en helpen ondernemers door heel Nederland met de realisatie van websites en webshops. Daarnaast kunnen wij uw website ook onderhouden. Voor meer informatie daarover kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren of langskomen op ons kantoor in Middelburg.


Vindbaarheid

Als u opzoek bent naar een nieuwe website in Middelburg wilt u uiteraard ook dat deze website wordt gevonden door potentiële klanten. Daarom is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoek resultaten van bijvoorbeeld Google. Wij bouwen al onze websites met een CMS systeem wat uw website goed vindbaar maakt in Middelburg en omstreken.

Geen omkijken

De website wordt gebouwd in de nieuwste versie van ons CMS systeem en geüpdatet zodra er updates beschikbaar zijn. Hierdoor heeft u nooit omkijken naar de website. Op het moment dat u iets wilt wijzigen op de website kunt u dat ook gemakkelijk doen via ons CMS systeem met behulp van onze handleidingen. Mocht het onverhoopt niet lukken helpen wij u graag verder.

Perfect formaat

Tegenwoordig bezoekt meer dan de helft van de online bezoekers in Middelburg een website via de telefoon of tablet, hierom is het belangrijk om de website goed responsieve te maken zodat alle bezoekers op alle apparaten een goede professionele website te zien krijgen. Met onze CMS weet u zeker dat dit helemaal goed komt.

Goede krachtige hosting

Wij hosten al onze website op goede servers met een uptime van 99,9%. Dit houdt in dat al onze website in Middelburg en omstreken 99,9% van de tijd online en dus zichtbaar zijn. Om dit getal te behouden monitoren wij alle websites en grijpen wij direct in op het moment dat het misgaat. U heeft hier dus geen omkijk naar.0

Regels code

0

Werk uren

0

Projecten

0

Kopjes koffie


Enkele reviews van onze klanten


Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Kortom: in 2 weken een goed werkende en betaalbare website. Dank daarvoor.

Rien

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces hebben zij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst

Dit bedrijf levert af wat ze afspreken. Kwaliteit is belangrijk. Altijd bereikbaar voor veranderingen. Denken fantastisch mee met de klant. Wij doen nu al een tijd zaken met Bart Fijneman tot genoegen van beide kanten.

M. Moermans

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker

Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers