Offerte aanvragen

Website laten maken in Middelburg

Op zoek naar een professionele websitebouwer in Middelburg?
Wij maken jouw website vanaf €445,- all inclusief.

Waarom kiezen voor DesignOne als webdesigner?

Zoek jij een goede professionele websitebouwer in Middelburg die tegen een scherp tarief jouw website kan maken? Dan bent je bij DesignOne aan het juiste adres. Wij zijn zelf gevestigd in Middelburg en helpen ondernemers door heel Nederland met de realisatie van websites en webshops. Daarnaast kunnen wij jouw website ook onderhouden. Voor meer informatie daarover kan je ons altijd vrijblijvend contacteren of langskomen op ons kantoor in Middelburg voor een vers gezet bakje koffie.
DesignOne Webdesign

Vindbaarheid

Als je opzoek bent naar een nieuwe website in Middelburg wil je uiteraard ook dat deze website wordt gevonden door potentiële klanten. Daarom is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoek resultaten van bijvoorbeeld Google. Wij bouwen al onze websites met een CMS systeem wat jouw website goed vindbaar maakt in Middelburg en omstreken.
DesignOne Webdesign

Geen omkijken

De website wordt gebouwd in de nieuwste versie van ons CMS systeem en geüpdatet zodra er updates beschikbaar zijn. Hierdoor heb je nooit omkijken naar de website. Op het moment dat je iets wilt wijzigen op de website kan je dat ook gemakkelijk doen via ons CMS systeem met behulp van onze handleidingen. Mocht het onverhoopt niet lukken helpen wij je graag verder.
DesignOne Webdesign

Perfect formaat

Tegenwoordig bezoekt meer dan de helft van de online bezoekers in Middelburg een website via de telefoon of tablet, hierom is het belangrijk om de website goed responsieve te maken zodat alle bezoekers op alle apparaten een goede professionele website te zien krijgen. Met onze CMS weet je zeker dat dit helemaal goed komt.
DesignOne Webdesign

Goede krachtige hosting

Wij hosten al onze website op goede servers met een uptime van 99,9%. Dit houdt in dat al onze website in Middelburg en omstreken 99,9% van de tijd online en dus zichtbaar zijn. Om dit getal te behouden monitoren wij alle websites en grijpen wij direct in op het moment dat het misgaat. Jij hebt hier dus geen omkijk naar.

Onze website pakketten in Middelburg

Hieronder vindt je onze website pakketten. Mocht hetgeen wat je zoekt hier niet tussen zitten kan je altijd contact opnemen via de contactpagina.


Maatwerk
€ 995
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Geschikt voor grotere websites en maatwerk systemen zoals een verkoop- of boekingssysteem

Maatwerk buitenom wordpress is ook mogelijk

Neem contact op voor informatie

Meest gekozen
Premium
€ 645
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl en eventuele wensen

Tot en met 10 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-

Standaard
€ 445
/vanaf

100% tevredenheidsgarantie

Wij ontwerpen de website op basis van jouw huisstijl

Tot en met 6 pagina's

Goed vindbaar in google

Extra opties

Meerdere talen: € 145,-

Webshop: € 145,-


Aanvullende informatie:
- Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent met het resultaat.
- Indien er meer pagina's nodig zijn kan dat in overleg geregeld worden. Uiteraard kun je zelf na de oplevering altijd zelf nog meer pagina's toevoegen.

Extra: SEO Optimalisatie

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Onze websitebouwers, jouw vindbaarheid

Vaak krijgen wij de vraag: ‘kom ik ook hoog in google als ik voor jullie kies’ te horen van onze klanten in Middelburg. Het antwoord hierop is simpel, ja. Onze websitebouwers stellen alle vereisten van Google in en leggen de focus op de woorden waar de website echt op gevonden moet worden. Hierdoor scoort de website goed in de SERP (Zoekmachine resultaten pagina). Sinds 2017 zijn ook zogenoemde rich snippets ook erg in trek, dit zijn extra toevoegingen aan de zoek resultaten. Voorbeelden hiervan zijn de welbekende sterretjes en prijs indicaties bij de website in Google. Deze extra toevoegingen vergroten de CTR (Klik door ratio) gemiddeld met 15% wat dus kort door de bocht inhoud dat er 15% meer bezoekers op jouw website terecht komen. Wij als websitebouwers maken daarom ook gebruikt van deze nuttige toevoeging.

Onze werkwijze, stap voor stapDesignOne

Offerte

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd nemen wij contact met jou op om jouw idee en eventuele wensen door te nemen. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte op

DesignOne

Uitwerken

Als de offerte is goedgekeurd stellen wij een lijst op met benodigdheden. Zodra wij alle gegevens hebben, beginnen wij direct met het uitwerken van het eerste concept.

DesignOne

Revisieronde

Nadat jij het eerste concept hebt bekeken, ontvangen wij graag jouw feedback en eventuele verbeterpunten zodat wij deze kunnen doorvoeren.

DesignOne

Implementatie

De laatste stap is het implementeren van de website op jouw domeinnaam. Zodra jij pas helemaal tevreden bent over het eindresultaat implementeren wij de website.

0

Regels code

0

Projecten

0

Werk uren

0

Kopjes koffie

Enkele reviews van onze klanten uit Middelburg


Prima opzet voor onze website aangeleverd. Luisteren naar de wensen van de klant en komen met nuttige tips. Leveren erg snel de opties aan.

Annemiek -

Erg blij met de nieuwe website van Vertaaldesk.nl! De service van DesignOne is snel en prettig en het systeem zeer gebruiksvriendelijk.

Mirjam -

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van DesignOne. Een aanrader.

Tjerry -

Designone heeft mijn website helemaal naar wens gemaakt. Er was veel onderling overleg over wat mijn wensen waren. Het eindresultaat is geweldig.

I. Wiegeraad -

DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

W. van Beers -

DesignOne heeft een active zoekmachine met een database gedreven applicatie ontworpen voor OnlineBoatDatabase. Snelle en goede service. Ze denken altijd met je mee. Zeker 5 sterren waard!

F. Krautwurst -

Bedankt voor de geweldige website! Het was sneller dan verwacht af voor een goede prijs. Onze klanten vinden de website geweldig.

Damian -

Dit ging snel en super professioneel. DesignOne had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. Ik zou DesignOne zeker aanbevelen!

G. Voermans -

Snel en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Long Lam -

Had zelf weinig ervaring met websites en bij DesignOne was dit ook niet nodig. Mijn wensen uitgesproken en enkele dagen later was er een concept wat met de nodige creativiteit en kleuren was gemaakt. Ook aanmerkingen werden er vlot in verwerkt en enkele dagen later was hij in lucht. Top!

Rien -

Super Bart!! Jij hebt mij helderheid gegeven voor mijn website. Door mee te denken en juist ook door mij `het` te laten zien gaf jij beeld aan mijn uitstraling! Ik ben trots op het resultaat. Hierdoor kan mijn bedrijf groeien. mijn bedrijf is goed zichtbaar.

J. Spiering -

Goede samenwerking, website is naar wens in elkaar gezet. Communicatie gaat vlot, goede bereikbaarheid en betrokkenheid. Mag duidelijker zijn in het aangeven welke capaciteiten/mogelijkheden Designone wel of niet heeft. Tevreden klant.

M. van Elsacker -

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen werken en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.

Melvin -