Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Het is essentieel om online een goede indruk achter te laten. Wij helpen ondernemers door alles van a tot z uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Zo kunnen we helpen met het uitzoeken van fotografie, schrijven van teksten en het ontwerpen van de website.

De perfecte website
voor jouw onderneming

Bij DesignOne heb je al een website met 4 pagina’s voor eenmalig 445,-. Om online gevonden te worden betaal je daarna slechts € 15,- euro per maand. Wil je meer pagina’s of ben je opzoek naar bepaalde functionaliteiten? Geen probleem! Wij kijken graag mee hoe we jou kunnen helpen.

Kickstart website

Ben je niet opzoek naar een enorme website met enorme functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops of boekingsystemen? Dan is ons Kickstart website pakket een ‘perfect fit’ voor jouw onderneming. Wij ontzorgen je volledig in de bouw van de website, maar ook de hosting en het onderhoud. Zo hou jij tijd over voor de belangrijke zaken!

Eenmalig € 445,-

Maandelijks € 15,-

Maatwerk website

Ben je opzoek naar een op maat gemaakte website met uitgebreide functionaliteiten? Dan is ons maatwerk website pakket wat voor jouw onderneming. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken we de mogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen voor jouw onderneming.

Vanaf € 745,-

Maandelijks vanaf € 15,-

Dit kan je van ons verwachten!

Professionele ontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide specialisme, kunnen we binnen no-time tot een perfecte website komen.

Perfect op alle apparaten

De website wordt geoptimaliseerd voor alle vormen en maten, zodat hij op zowel een laptop, tablet als mobiele telefoon er perfect uit ziet.

Eerlijke & transparante prijzen

Wij vinden transparantie een belangrijk beginsel. Wij geven vooraf altijd de prijs aan, zo weet je waar je aan toe bent.

Uitgebreide service

Wij zijn 6 dagen per week geopend om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben we tal van handleiding geschreven voor het CMS.

Teksten waarmee je gevonden wordt

De teksten die je aanlevert kunnen door ons zo aangepast worden zodat ze voldoen aan de SEO-eisen. Op die manier ben je goed vindbaar in Google.

Wil je een nieuwe website voor jouw onderneming?

1.

Vul je gegevens in, en omschrijf kort waar je naar opzoek bent

2.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

3.

Samen bespreken we de mogelijkheden

4.

Alles besproken? Dan ontvang je het voorstel per e-mail

Veelgestelde vragen

Bij het Kickstart pakket is de website binnen 1 jaar volledig jouw eigendom. Bij het maatwerk pakket ben je direct na het ontwikkelen eigenaar van de website. Doordat de website ontwikkeld wordt op basis van open-source software, kan je altijd nog naar een andere partij om de website te hosten. Wel zo eerlijk.

Software-update, patches, bug fixes… wat? Geen zorgen! Wij weten hoe alles in elkaar steekt en wij zorgen ervoor dat jouw website altijd online en up-to-date blijft! Zo kan jij je blijven focussen op je werkzaamheden, zonder je zorgen hoeven te maken over de website.

Geen probleem. Wij kunnen de website zo ontwikkelen dat hij in meer dan 1 taal beschikbaar is. Geef bij het aanvragen van een offerte aan dat je meerdere talen wilt hebben, dan kan dat besproken worden in het vrijblijvende adviesgesprek.

Voor de meeste ondernemers is ons kickstart pakket ideaal. Met dit pakket is jouw onderneming binnen no-time online goed vindbaar en kunnen klanten je zo vinden. Vaak zijn deze website bestaande uit een home, diensten, over ons en contact pagina. Uiteraard is dit flexibel.

 

Wanneer er hele specifieke wensen zijn, of er functionaliteiten zoals boekingssystemen of meertaligheid gewenst zijn, is ons maatwerk websitepakket verstandig. We inventariseren vooraf je wensen in een adviesgesprek en komen met een maatwerk voorstel.

Altijd! Mocht je onderneming na een tijdje opzoek zijn naar meer functionaliteiten op de website is dat geen probleem. We kunnen zowel onze Kickstart als maatwerk website uitbreiden. Hiervoor hebben we onder andere onze strippenkaart.

Ja. Naast websites ontwikkelen wij ook webshops. Omdat webshops een aparte tak van sport zijn, hebben we daar een aparte pagina voor gemaakt met meer informatie.

Je vragen aan ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen. 

Portfolio

Website & Hosting

Ik zoek een website

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik zoek een webshop

Behaal meer omzet met een converterende webshop

Online marketing

Over ons

Over DesignOne

in 2014 opgericht en ondertussen al honderden websites ontwikkeld voor ondernemers

Klantenervaringen

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben

Service & contact

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.